Koncert til fordel for Barnets Blå Hus i Aars

Af Ture Damtoft, Mandag, 26/02/2024 12:17

AARS: På tirsdag, 5 marts, kommer Mathilde Falch til Aars og holder en kombination af koncert og foredrag om psykisk sårbarhed og om, hvordan det er at vokse op med en far, der har et alkoholmisbrug.

Alle billetindtægter går til Barnets Blå Hus i Aars, som hjælper børn og unge, der vokser op med lignende udfordringer.

Koncerten holdes i fællesrummet Oasen på HEG på Østre Blvd., der bliver forvandlet til en koncertsal, når Mathilde Falch giver en nærværende og varm musikalsk oplevelse.

- Det, der er særligt ved Mathilde Falch, er, at hun selv er vokset op med en far, der kæmpede med et alkoholmisbrug. At høre hendes fortælling og fortolkning af, hvad hun har oplevet, kan være med til at sætte tankerne i gang. Med arrangementet ønsker vi at gøre opmærksom på, at der er rigtig mange børn og unge, der slås med de her problematikker. Men at der også er hjælp at få. Alene i Vesthimmerlands kommune er der mere end 700 børn med forældre, der har været eller er i misbrug, siger Ole Smed, der er leder af Barnets Blå Hus Vesthimmerland.

Til koncerten får man et indblik i Mathilde Falchs egen historie, og hvordan musikken gav hende livet tilbage. Hun kommer omkring emner som psykisk sårbarhed, misbrug og håb, som hun kombinerer med at synge egne sange.

- Medarbejdere og frivillige fra Barnets Blå Hus vil også være til stede, så hvis man har lyst, kan man høre mere om os, og hvordan vi kan hjælpe, siger Ole Smed.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"