Kulturnatten i Nibe banker på

Torsdag, 10/09/2009 02:36

Den årlige Kulturnat, som traditionelt foregår den sidste fredag op til skolernes efterårsferie i oktober, er i Nibe igen ved at blive lagt i de rette folder. Igen i år er det et underudvalg af Kulturelt Samråd i Nibe, som forestår koordineringen af de mange forskelligartede indslag, som en lokal Kulturnat består af.
Temaet for årets Kulturnat i Nibe vil blive »God Aften – Mennesker mødes«. Idéen med dette tema er at genoplive »God Aften«, med fokus på denne tid på dagen og de aktiviteter der er forbundet hermed.
– Aften er det tidsrum, hvor vi nyder livet og hinanden. Når dagens dont er afsluttet er det tid til at gå i biografen, lege, danse, lytte til musik, se på kunst, etc. Det er her vi slapper af og lader op til næste dags arbejde. Derfor er det en god idé at gøre noget særligt ud af aftenen, siger Marianne Hummelshøj, på vegne af styregruppen bag Kulturnatten.
Forskellige temaer og udstillinger er allerede nu på plads i forhold til Kulturnatten 2009.
Det gælder åbning ved byrådsmedlem Elin Møller, afslutning ved forstander Niels Quist-Jensen – samt deltagelse med aktiviteter fra bl.a. Nibe Kirke, Nibe Museum, Kulturelt Samråd, Kino Nibe, Nibe Bibliotek. Aalborg Kulturskole samt en række lokale kunstnere, firmaer m.fl.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"