Lokal V kandidat tror på to og håber på tre

Af Ture Damtoft, Søndag, 09/06/2024 10:09

AARS: Partifællen Inger Nielsen ringede valghandlingen igang i Aars, og på 14 valgsteder i Vesthimmerlands Kommune fortsætter stemmeafgivningen frem til klokken 20 i aften.

Venstres kandidat fra Aars kan ligesom de andre kandidater trække verjet lidt igen efter en lang og travl valgkamp.

- Faktisk er jeg mindre træt i dag end andre dage de seneste uger, fordi jeg har fået seks - syv timers søvn. Men der bliver ikke mindre travlt, for nu kommer eksamenerne de næste tre uger. Kæmpe respekt til min arbejdsplads, som i den grad har planlagt eksamener omkring min valgkamp, siger Jakob Dyrman der er lektor på Vesthimmerlands Gymnasium.

Han har brevstemt for længe siden for at have tid til den allersidste slutspurt i dag, hvor han vil besøge forskellige valgsteder i Nordjylland, inden han slutter i Aars lidt før klokken otte, hvor han samles med andre politikere og kandidater fra Vesthimmerlands og Rebild kommuner.

Og selvom Venstre mildest talt ikke har kunnet juble over meningsmålingerne siden Folketingsvalget - og vel egentlig heller ikke før, har han ikke opgivet hverken troen eller håbet.

- Jeg tror på to mandater, og jeg håber på tre. Der er flere årsager. Du kan ikke fange de ting, der sker lokalt i meningsmålinger, og så den store usikkerhed. Jeg mener, der var 40% i den seneste meningsmåling, som ikke vidste, hvad de ville stemme. Det er svært at spå om mine egne chancer, men det er jo en tredjeplads, jeg går efter. Morten Løkkegaard er suveræn spidskandidat, og jeg er sikker på Asger Christensen bliver suverænt nummer to, og jeg er ikke i tvivl om, at han fordobler sit personlige stemmetal, siger Jakob Dyrman.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"