Måtte udgå med punkterede dæk og knækket styretøj: Ulrik Linnemann ser frem til EM i Ungarn i weekenden

Af Ture Damtoft, Torsdag, 27/04/2023 13:19

RALLY: Den forgangne weekend udfordrede Ulrik Linnemann fra Skivum toppen af rallycross ved det nordiske mesterskab RallyX Nordic på Nysumbanen.

En weekend med op- og nedture og for Ulrik Linnemann tæller opturene mest.

- Lørdagens løb startede sindssygt godt med super overhalinger, og jeg fik sat dem allesammen på plads ved at sætte hurtigste tid. Så det var en drømmestart på weekenden, fortæller Ulrik Linnemann om weekendens første løb.

Efter første heat, hvor man bliver sat sammen med tilfældige konkurrenter, så er det de bedste fra de første heats, der møder hinanden i andet heat.

- Jeg løb ind i lidt ekstra hårde kampe, men jeg endte med en sjette hurtigste tid, så det var stadig tilfredsstillende. Men i det sidste heat tager jeg en snurretur i forbindelse med en boksekamp med de andre. I semifinalen bliver jeg skubbet op over en høj curb og får en punktering på begge højre hjul og må desværre udgå, siger Ulrik Linnemann.

Efter en lørdag med blandede oplevelser, stod søndagen for døren, men selv med rigtig gode forudsætninger, fortsatte uheldet for Ulrik Linnemann: 

- Jeg endte som nummer tre i semifinalen og går videre til pro-finalen, men der knækker jeg styretøjet ved et sammenstød og må udgå igen, siger han og vælger at fokusere på det positive.

Han er opmærksom på de ting, der gik galt, og han er opsat på at lære af sine fejl og komme tilbage endnu stærkere:

- Det positive jeg vil tage med herfra er, at selvom der var en femdobbelt verdensmester og en Europamester og andre rigtig store nordiske talenter, så lykkedes det mig alligevel at sætte hurtigste tid. Så farten er der, men nu skal vi have alting til at være mere konstant, og jeg skal holde mig ude af de værste kampe, hvor man risikerer materiel skade, siger Ulrik Linnemann, der allerede i weekenden kører med om Europamesterskabet i Ungarn.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"