Mange flotte præstationer i Cabaret Alfa i Aars

Af Torsten Hansen, Fredag, 01/04/2022 11:32

AARS: Der er fuld fart på, når Cabaret Alfa løber over scenen i Vesthimmerlands Musikhus Alfa. Det oplevede et næsten fuldt hus torsdag aften, da premieren på årets Cabaret Alfa løb af stablen i Aars.

Det ene nummer afløser det andet, næsten på sekundet, så publikum får ikke tid til at kede sig.

Det er heller ikke det publikum kommer for. De har købt billet for at få en morsom aften, og det leverer skuespillerene på scenen.

De syv medvirkende viser alle nogle flotte præstationer. Hvis man skal fremhæve nogen, så er der særligt én der viser, at hun evner både de hurtige og langsomme roller. Det er Mie Kjeldgaard Hejlskov. Hun viser stor smerte i nummeret "Det stærke køn", hun viser sårbarhed i "Et sidste forsøg" og kan også spille den oprørske teenager i "Det bli'r i familien" - for blot at nævne lidt.

Skøn blanding

Årets Cabaret Alfa består af cirka 20 numre. De er en skøn blanding af lokale og indkøbte tekster. Jan Holm Jensen, Tommy Struwe Poulsen og Terkel Hatting-Kristiansen har skrevet nogle af numrene, mens Adam Price, Leif Maibom, Ib Grønbæk og ikke mindst Vase & Fuglsang har skrevet hovedparten. Det giver en god blanding og sikrer, at cabaretten kommer langt omkring, og ikke kun handler om det lokale. Der er dog også den risiko, at man har mødt numrene før.

Men selv om "Elcyklen" er af dem der har kørt flere steder, så er den bestemt morsom, og aktørerne på scenen giver sig fuldt ud, så publikum griner højlydt.

Årets skuespillere er Terkel Hatting-Kristiansen, Aars, Gitte Brændstrup, Blære, Lise Lotte Poulsen, Hvalpsund, Mie Kjeldgaard Hejlskov, Aars, Claus Laursen, Skals, Tonny Struwe Poulsen, Hvalpsund, og Annie Skotte Steen-Hansen, Næsborg.

Cabaret Alfa spiller igen i aften 1. april og igen torsdag, 7. og fredag, 8. april.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"