Masser af gæster til det første Haubro traktortræf

Af Ture Damtoft, Mandag, 10/06/2019 12:08

Det begyndte med hyggepløjning for nogle år siden, og det er nu endt med et helt traktortræf i Haubro, som blev holdt for første gang i weekenden 8. og 9. juni.

- Vi har haft 1100 besøgende med udstillere og det hele. Det er vi vældig godt tilfredse med, og trods møgvejret havde vi 404 besøgende om lørdagen, fortæller Jens Ole Rask, der er tovholder på traktortræffet.

Og interessen for traktorer er tydelig at se. Fra de skarpøjede blikke, der studerer en én-takts motor, som står og prutter i en lade, og så til de mange udstillere, der ivrigt fortæller om deres traktorer.

- Det begyndte med Kaj Visti Lassen, der lavede hyggepløjning og veterantræf heromkring. Han er væk idag, men andre har bakket op, og det er kolossalt, sådan en opbakning, der har været heromkring, siger 82-årige Eivind Nielsen, da han bliver lokket ud af stuehuset for at være med på et foto.

Det bliver naturligvis på Fordson-F traktoren fra 1918 - en af hvis ikke dén første traktor Ford lavede, Eivind og Jens Ole er ikke helt sikre.

Læs mere i Aars Avis på onsdag...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"