Medaljer på stribe til springerne fra Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 07/02/2024 07:00

AARS: Lørdag 3. februar blev der holdt Klubtræf i trampolinspring på hjemmebanen i Idrætscenter Østermarken.

Har var trampolinklubberne fra Nord- og Midtjylland samlet for at dyste om medaljer.

13 springere fra Aars Gymnastikforening deltog, og ni af dem kunne gå hjem med en medalje om halsen.

I række F vandt Clara Støttrup guld og Mille Lemvigh sølv. I den lidt svære række D vandt Jolina Almar sølv.

I række C, stævnets 3. sværeste række, vandt Oksana Babytska guld og Julie Kjær sølv.

I række B vandt Lea Munk Hansen sølv.

I konkurrencens sværeste række A gjorde Aars rent bord, idet Julie Dyrman vandt guld, Mille Nielsen sølv og Tobias Joensen bronze.

Springerne fra Aars vinder medaljer i alle stævner, de stiller op til, og har også en Danmarksmester på holdet.

- Det er efterhånden blevet lidt et guldhold. Der er sket meget de sidste tre år. De bliver mere erfarne, og så har vi et ret stramt udtagelsesprogram. Der er 30 på onsdagsholdet, og det er kun en eller to, vi udtager hvert år. Så begynder de på konkurrenceholdet. Dem vi har der, har været der længe. Vi udtog to springere i april måned sidste år, og hvis der bliver udtaget nogen fra det nuværende onsdagshold, bliver det igen til april, medmindre der kommer nogen, hvor vi med det samme kan se et kæmpetalent, siger instruktør Louise Andersen.

Hun har selv meget erfaring som instruktør trods de kun 30 år, for allerede som 12 årig og stadig aktiv tog hun instruktør opgaven på sig og deler opgaven med Stine Dyrman.

- Vi er to meget perfektionistiske trænere, og vi er gået meget op i at være med til DM og har klaret os ret godt. Derfor bliver kravene til springerne også højere. Selvfølgelig er der nok nogen på onsdagsholdet, som gerne vil udtages, men langt de fleste mærker ikke noget til det, og holdet om onsdagen er for bredden. Det er lige fra dem, som bare vil have det lidt sjovt til dem, som har en drøm om at komme med til konkurrencer, siger Louise Andersen.

Næste gang konkurrencespringerne fra Aars skal i aktion, er til gymnastikforeningens egen forårsopvisning 9. marts i Idrætscenter Østermarken og derefter til Danmarksmesterskaberne 16. marts i Vrå.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"