Modeller mens vi venter på Aars Knækker Cancer

Af Ture Damtoft, Lørdag, 28/10/2023 12:12

AARS: Om nogle timer bliver beløbet fra Aars Knækker Cancer indsamlingen afsløret til Aars Knækker Cancer showet i aften. 

I mellemtiden kan man få en rigtig hyggelig tur til Messecenter Vesthimmerland, hvor der er modelhobbymesse.

Har du bare et lille bitte legebarn i maven, er der god underholdning bare ved at se på udstillingerne, bådene i bassinet  i Hal1 eller miniature lastbiler og gravkøer i Hal2. 

- Aars er altid en hyggelig messe at komme på. Alle har tid til et smil og til at få en lille snak. Der er plads til alle, og er man bare lidt nysgerrig på at komme i gang med en samling selv, er vi allesammen klar til at give nogle gode råd, siger Ulrik Hansen fra Tørring, der har været med til hver eneste modelhubbymesse i Aars siden begyndelsen for snart 10 år siden.

På et tidspunkt mellem klokken 8 og 10.15 i aften bliver beløbet fra Aars Knækker Cancer så afsløret, men et beløb har Aars Avis fået lov at afsløre nu.

Det er Zenia Theilgaards indsamling af flaskepant for tredje år i træk.

I år samlede hun og mor Tina, far Ken og lillesøster Ellie 15.000 kroner ind - og de har nu samlet over 75.000 kroner ind i alt.

Det samlede beløb slår nok ikke rekorden på over en halv million.

- Vi er stadig meget tilfredse og glade for opbakningen. Og bare vent, det bliver vildt i 2024, lover Gregers Haislund, der skal til Aabybro og være med til Knæk Cancer arrangement der, og Lone Stubberup der skal til showet i København.

Der kan stadig gives donationer på mobile pay 63542.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"