Nej tak til nabokrig om vindmøller 

Onsdag, 04/11/2020 08:33

 

AnneCatrine Boelt Larsen, Skovvænget 42, Gundersted, ønsker ikke at være uvenner med naboerne:

I sagen om vindmøllerne i Bjørnstrup, Gundersted, Blære, er de fleste bekymringer jeg har blevet belyst allerede. Undtagen en for mig rigtig vigtig pointe, ingen af os ønsker at være i krig med vores naboer. Ingen syntes det er sjovt at være uenige om meget store emner og slet ikke med sin nabo, som det er tilfældet i denne sag. 

Vi har i vores lille by, et skønt fællesskab. Altid hjælpsomme naboer, kaffe på kanden, traditionsrige arrangementer og en sluder over hækken. Den ene er måske lidt mere skør end den anden, men det er helt sikkert også en af grundene til at vi passer så godt ind og ikke rigtig kan komme her fra, selv om det har været på tale. 

Vi forsøger som familie at bidrage til fællesskabet, vi arbejder på at få foreninger og andre aktiviteter op og stå, ved frivilligt arbejde på tværs i hele området. Vi tror på området ikke kun på Gundersted. 

Vi er i vores lille familie meget glade for børnehuset i Blære, og vores ældste datter har venner der bor lige udenfor 900 meter zonen, hele vejen rundt. Vindmøllerne vil her stå som en synlig skillevæg mellem os og de andre. Det ville være så fedt hvis der boede mennesker i hele området, og ikke bare 6 kæmpe store vindmøller. 

Så når lodsejerne, i Aars Avis den 21/10, stiller spørgsmålestegn ved om vi ville arbejde lige så hårdt på, Nej tak til vindmøller, hvis det var lodsejerne der havde startet projektet, og ikke et energiselskab fra hovedstaden, så er svaret JA. 

Der er ikke noget ønske om ballade for balladensskyld i denne sag, det handler kort sagt om områdets bedste og ikke nogle fås forretninger. 

Nej tak til vindmøller. 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"