Ny leder indvier svømmecenteret i Aars i august

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 09/04/2024 09:35

AARS: Datoen er nu officiel, og det nye Svømmecenter Vesthimmerland på Løgstørvej i Aars bliver indviet fredag, 9. august.

I spidsen for staben i svømmecenteret bliver det Jeppe Stecher Severinsen, der netop er blevet ansat til posten.

En ansættelse, som ansættelsesudvalget beskriver som ”det helt rigtige match til profilen, der blev søgt” og næsten fuldender et rigtig godt medarbejder-team, der skal løfte den store og spændende opgave.

Jeppe Stecher Severinsen kommer fra en stilling hos Landal i Rønbjerg og bor i Løgstør, så det lokale kendskab fejler bestemt intet, når det kommende Svømmecenter Vesthimmerland skal tages i brug.

- Jeg er virkelig spændt. Svømmecenter Vesthimmerland er et center for alle kommunens borgere med mange forskellige faciliteter, og derfor er det også en stor opgave, som mit team og jeg ser frem til at gå i gang med. Vi skal gøre Svømmecenter Vesthimmerland levende og livligt med mange forskellige brugere, siger Jeppe Stecher Severinsen.

Svømmecenteret er med få og små undtagelser helt klart til brug, og de næste måneder bruges til at få netop de små detaljer gjort færdige og få gennemprøvet teknikken.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"