Nye padelbaner indviet

Af Torsten Hansen, Lørdag, 25/06/2022 17:15

AARS: De to  nye padelbaner hos Aars Tennisklub blev afprøvet fra start af, da klubben lørdag middag holdt officiel åbning af banerne.

Fire lokale politikere gik på banen og prøvede den forholdsvis nye sport. De fandt alle ud af, at det var forholdsvis hårdt - ikke mindst når solen bager fra en skyfri himmel.

Men inden Signe Nøhr, Per Nyborg, Mikkel Højsleth (alle Konservative) og  Jacob Dyrman, Venstre, afprøvede banen havde formanden for Aars Tennisklub Jesper Hartvig Kristensen, budt velkommen og forklaret, at arbejdet med at få etableret banerne har stået på i flere år. Prisen løb op i 1,5 mio. kroner, hvoraf klubben selv kunne løfte de 600.000 kroner. Resten er skaffet gennem fonde og sponsorer. De to baner er blevet "navnekøbt" af Danbolig og Gunnar Nielsen A/S, derfor fik Thomas Glerup, Danbolig, og Michael Nielsen, Gunnar Nielsen A/S, æren af at klippe snoren til det nye anlæg.

Læs mere i Aars Avis onsdag.

Kommentarer
Per Cramer Warp...

Vedr. tidligere læserbrev: "Urimeligt lange sagsbehandlingstider i kommunen", Jeg forstår ganske udmærket at sagsbehandlingstiderne i kommunen er urimeligt lange! Ved henvendelse til pågældende team, som behandler min ansøgning om støtte til køb af invalidebil, kan jeg konstatere at sagen endnu IKKE er startet op!!!! Det er nu mere end 3 måneder siden, kommunen modtog ansøgningen, og jeg sidder med begge underben amputeret over knæet, og er nødsaget til at tigge og bede venner, hustru og bekendte hver gang jeg skal til sociale arrangementer og aktiviteter uden for hjemmet! Der findes en kørselsordning for handicappede FLEX handicap, og det er fint, men man kan kun benytte den ordning i egen kommune, og som bosiddende 4 km fra kommune/regionsgrænsen, er langt de fleste af mine aktiviteter på den anden side af grænsen, og derfor ikke brugbar i min sitiuation! Det skal retfærdighedsvist nævnes at det ikke er de ansattes skyld! Det er politisk bestemt at hvor lange sagsbehandlingstiderne må være, i Danmark har vi noget der hedder hurtighedsprincippet og jvf lovgivning SKAL kommunalbestyrelsen HURTIGST muligt foranledige at borgere som rammes med funktionsnedsættelse, bliver kompenseret til at leve et så normalt liv som muligt og så selvhjulpen som muligt! Og det er fanme IKKE iorden at politikerne tænker kasseløsninger, når det er den enkelte borger som rammes urimeligt ( og vær glad for at jeg ikke kan sparke jer i en vis legemsde (ironi kan forekomme)l! :-)) Begrundelse for kassetænkning: Ved ansøgning om el-kørestol blev den bevilget allersidste dag i fristen, og yderligere udsat p.g.a konsulent og medarbejderen ved kommunen skulle finde en egnet dato, og levering skete så efter yderligere 4,5 uge, så fra jeg søgte til jeg kunne benytte elkørestolen gik mere end 10,5 uge!! Og min bilstøtteansøgning fik jeg lige at vide, at jeg hører når sagen startes op, og at sagen nok skal være afsluttet inden fristens udløb, altså come on, jeg har fanme ingen ben, hvor svært kan det være at finde ud af om jeg har et kørselsbehov eller ej!!! Jeg klagede min nød og fortvivlelse til folketingets ombudsmand, og kommunen fik en henstilling om 1. at meddele undertegnede hvor lang sagen er ( Hvis altså ikke den var afsluttet! Ha ha ha!) 2. i fald sagen ikke nu var afsluttet hvornår kommunen så forventer den afsluttet! Og det var her jeg fik den meddelse at de forventer den afsluttet inden fristen udløb! Kommunen har en hjemmeside hvor borgerne kan søge oplysning om diverse sagsbehandlingstider og den er senest opdateret i 2020, alt for mere end 2 år siden! Borgmester vågn op og gør din pligt! ansæt de fornødne recourser så urimelige sagsbehandlingstider bliver en saga blot! Blot til orientering har jeg ikke haft mulighed for at besøge min børn og børnebørn , som er bosiddende i og omkring Aarhus endnu i år!

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"