Officielt: Specialbutikken i Aars har fået tre nye ejere

Af Ture Damtoft, Onsdag, 27/03/2024 12:21

AARS: Papirerne blev underskrevet for en uges tid siden, og nu er det officelt, at Specialbutikken på Himmerlandsgade i Aars har fået tre nye ejere.

Det er Palle Bro Kristensen, der sammen med Anne-Marie og Peter Lindgaard har købt butikken af Peder Møller Lauridsen, som i oktober fejrede 40 års jubilæum som ejer og tirsdag 2. april overlader nøglerne til de tre nye.

Anne-Marie Lindgaard har Lindgaard Havepark på Vestre Boulevard, hvor de flyttede til 2020, og som Palle Bro Kristensen bliver partner i.

Han har de seneste 15 år har været distriktschef for Stihl i Midt- og Nordjylland, har jævnlig kontakt til Lindgaard HavePark, der forhandler Sthil og mange andre mærker og en del samtaler i forbindelse med salgsbesøg førte til en aftale om at købe Specialbutikken sammen og indgå i et kompagniskab.

- Vi kom til at tale om, at vi gerne ville have lidt mere plads, så vi også kunne have værkstedet sammen med maskinerne. Det tænkte vi lidt over og kom frem til, at vi kunne købe Specialbutikken sammen. Vores idé er, at vi med købet får udvidet sortimentet til at være lidt mere helårs i stedet for kun forår og sommer. Med vores nuværende forretning og med Specialbutikkens værktøj, arbejdstøj, værktøj, svejseapparataer og meget mere, som bruges hele året, kan vi se, at forretningerne kan smeltes sammen og give os et langt bredere sortiment. Men Lindgaard HavePark bliver på Vestre Boulevard indtil videre, siger Anne-Marie Lindgaard.

De første snakke om overtagelsen begyndte for over otte måneder siden. Ideen skulle lige modne, og den nye kompagnon glæder sig til nye udfordringer efter 15 år i samme arbejde.

- Der måtte gerne ske noget nyt efter så mange år, og jeg har jo lidt en fortid med sortimentet i Specialbutikken. Inden Stihl arbejdede jeg for Farmas i 10 år, og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang i Aars, siger Palle Bro Kristensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"