Omfartsvej har ikke kostet målbar omsætning i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 27/03/2019 07:47

Aars Handelsstandsforening er dog fortsat bekymret for udviklingen

AARS: Den sydlige omfartsvej ved Aars har kostet mange penge, og budgettet er overskredet med mange millioner.

Det forventede regnskab for det samlede anlægsprojekt inkl. arealerhvervelse via jordfordeling udgør 130.338.500 kr. Det samlede bevilling til projektet udgør 121.600.000 kr., hvorfor kommunen mangler finansiering til 8.738.500 kr.

Udover det så har det hele tiden været frygtet, at trafikken der bliver ledt udenom Aars vil koste omsætning i byens butikker.

- Vi kan ikke umiddelbart sige, om det har kostet os noget, fordi vi naturligvis ikke kender tallene for - hvis vi ikke havde omfartsvejen. Det vi kan konstatere er, at handelslivet i Aars har haft fremgang det seneste år, siger formanden for Aars Handelsstandsforening Mogens Kristensen til Aars Avis.

- Årsagen til fremgangen tror vi skyldes, at folk er blevet mere opmærksomme på at handle lokalt. Samtidig har vi i det forløbende år taget en række nye initiativer. Prismatch, fernisering af gavlmaleri og meget andet. Det kan tænkes, at de tiltag har opvejet en muligt tilbagegang, fortsætter formanden, og understreger, at handelsstandforeningen fortsat er bekymret for, at omfartsvejen skal have negativ indflydelse på handelslivet i Aars.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"