Opsang til politikerne

Tirsdag, 22/09/2009 22:51

LÆSERBREV
Af kandidat til byrådsvalget i Aalborg Kommune
for Det konservative Folkeparti
Peter Ross Jacobsen, 
Skipperstræde 6, Sebbersund
Tak til Skolebestyrelsen ved Nibe Skole for en relevant opsang til politikerne – jeg undrer mig dog over, hvor i skolens budget, der er penge til skrifttavler....
Spøg til side. Jeg har ikke tænkt mig at gå Orla Hav i bedene og opfordre til ulovligheder, så naturligvis skal Nibe Skole såvel som de 49 øvrige folkeskoler i Aalborg Kommune have penge til det nødvendige antal PC-ere for at kunne leve op til Folkeskoleloven og naturligis skal de penge indgå i budgettet for Aalborg Kommune. Det er indiskutabelt.
Det undrer mig ikke, at den PC-opnormering, vi fik i folkeskolen for 4-5 år siden, nu er ved at være nedslidt og uddateret. Derimod chokerer det mig, at man ikke forlængst i kommunen har været bekendt med problemstillingen. Har man virkelig antaget, at denne opgradering kunne stå i de næste 50 år ligesom man har gjort med skolebygningerne?
Vi har i den sidste uges tid kunnet læse om vanddråber i havet og pebernødder, der er givet til diverse projekter som f.eks. maraton-løb, Kunsten og her kunne jeg også nævne Karolinelund, hvilket jeg af respekt for Elin Møllers store arbejde for Nibe Kommune gennem mange år, ikke vil gøre. Alt sammen projekter som kommunen dybest set ikke har nogen forpligtigelse til. I flere tilfælde har der været tale om to-cifrede millionbeløb.
Jeg så gerne, at der på skolernes budget blev afsat et par ”vanddråber” og en enkelt ”pebernød” specifikt til skolebestyrelserne, så de godt 500 ildsjæle, som vi i Aaborg Kommune har siddende i skolebestyrelserne havde økonomisk mulighed for at udfolde deres kreativitet og arbejde med netop de projekter, som kendetegner deres skole. 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"