Over 1000 har sikret sig billet til koncert i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 13/03/2019 07:57

Aars IK og Farsø-Ullits IK håber på flere gæster

AARS: - Vi skal nok få skabt en fantastisk stemning til koncerten. Direktør Brian Otte, Messecenter Vesthimmerland, er selvsikker når det gælder koncerten 30. marts med fire store navne i Messecenter Vesthimmerland.

Antal solgte billetter er kommet over 1000. De mange deltagere kommer til at møde Anders Blichfeldt (Big Fat Snake), Hardinger Band, Søs Fenger og Die Herren.

- Vi håber på, at mange flere vil være med. Sidste år var vi omkring 1500, og det er der også plads til i år, forsikrer Brian Otte.

Jo flere billetter der bliver solgt des mere støtte får fodboldklubberne Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK. De er nemlig med til at skabe det store koncertarrangement i Aars.

Mere end 500 af de 1000 der har sikret sig billet har også købt billet til fællesspisningen inden koncerten.

Overskuddet til hver af de to fodboldklubber blev sidste år på ca. 125.000 kr.

- Udgifterne til kunstnerne er øget 15 til 20 procent i forhold til sidste år, så vi skal gerne op omkring 1.700 gæster, for at skabe et overskud på niveau med sidste år, siger Per Nyborg fra Aars IK.

Med til det regnestykke hører også, at der sidste år blev givet et stort sponsorat fra tre store fonde. De giver ikke nær så meget i år.

- Et beløb af denne størrelse gør en kæmpe forskel for ungdomsarbejdet i fodboldklubberne, supplerer Kim Nyby, Farsø-Ullits IK.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"