Pris til Aars Handelsstandsforening for at sætte Aars på Danmarkskortet

Af Ture Damtoft, Torsdag, 28/03/2019 10:29

AARS: Aars Handelsstandsforening blev i dag torsdag, 28. marts hædret med Aars Erhvervsråds Foretagsomhedspris 2019.

Det skete til erhvervsrådets generalforsamling i byrådssalen på rådhuset i Aars, hvor kommunen efterfølgende inviterede på virksomhedsbesøg.

- Lidt utraditionelt har vi set på en samarbejdspartner, som nærmest er en søsterorganisation og en branche, som er central i bybilledet. Prisen går til Aars Handelsstandsforening, som har gjort en stor stor forskel med en række tiltag. Prismatch med nethandel satte Aars på landkortet, der var gavlmaleriet, som tiltrak 1500 mennesker til afsløringen. Der var sommerkoncerter og årets grimmeste juletræ to år i træk. De engagerede medlemmer og deres indsats i markedsføringen af Aars, blev belønnet med en pris som danmarks bedst markedsførte by, og de er med til at skabe et positivt omdømme for Aars, sagde Lars Thomsen, formand for Aars Erhvervsråd i sin præsentation af prisen.

Prisen er et maleri af kunstner Peer Poulsen, som repræsentanter fra Aars Handelsstandsforening tog imod til håndfaste takter af et stort bifald for indsatsen i 2018.

- Vi siger et stort tak for prisen. Det var pænt af Lars ikke at nævne julelysene på Kimbrermuren, indledte formand Mogens Kristensen med og trak en del smil og lidt latter fra salen.

Julelysene var kontroversielle, og igen blev det understreget, at de var blæevet hængt op i bedste mening.

- Vi gør aldrig noget for at provokere, vi gør det for at promovere Aars - og det lykkedes heldigvis. I går fik vi besked om, at vi skal deltage i en konference om detailhandel gennem COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling, red.), hvor vi er hovedindlægget. Vi er gode til at rose os selv i Aars, og det skal vi også være, men der er altså også andre, som kan se, vi tænker nyt og kreativt i Aars. Vi siger mange tak for prisen, som vi er stolte over at få tildelt, sagde Mogens Kristensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"