Rift om pølserne ved By Night i Aars

Af Thorkil Christensen, Onsdag, 05/06/2024 12:58

AARS: Der var god stemning, masser af mennesker - og rift om de 1000 ristede pølser med brød som blev uddelt ved By Night i Aars tirsdag aften.
Anledningen til By Night var Fars Dag, og forretningerne havde mange gode tilbud, som kunderne gik efter. Der var travlt i butikkerne.
De ristede pølser var gratis og blev serveret under overbygningen på Kimbrertorvet. De blev revet væk i løbet af halvanden time. 
I Himmerlandsgade var der forskellige former for underholdning - af gademusikanter og orkesteret "Life of a Bunker”. Der var boder med Natteravnene i Aars i gule veste og Aars Borgerforening, der fortalte om projekter og hjalp Aars Handel og kunderne med ombytning af gavekort. Falck var klar til at vise en brandbil, og der var forskellige former for servering.
Byens autoforhandlere havde indtaget en del af Himmerlandsgade til udstilling. Der var stor interesse for at høre om og se el- og hybridbiler, men der var også en mere traditionel afdeling med fede biler, en traktor med jetmotor, racerbiler og veterankøretøjer. Haubro Veteranerne havde en udstilling af gamle traktorer. Aars Touring Klub og Nimbusklubben mødte op med motorcykler - så der var nok at se på og tale om i løbet af dagen og aftenen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"