Sejr lig med god sæsonstart i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 10/04/2024 08:00

Serie 1, herrer:

Aars IK - KVIK/Aalestrup 1 - 0 (1 - 0)

 

FODBOLD: Aars Idrætsklub kom godt fra start med tre point efter en 1 - 0 sejr i forårssæsonens første kamp mod KVIK/Aalestrup lørdag 6. april.

De første 25 minutter af 1. halvleg var Aars altdominerende overfor gæsterne, og det blev belønnet efter 19 minutter med et mål af Lucas Hagner på oplæg af den 16 årige debutant Hugo Jensen.

Aars IK havde været så dominerende, at forventningen var et mål eller to mere inden pausen, men i det 24. minut fik Peter Nielsen et gult kort og 10 minutters udvisning, og det spolerede det momentum, Aars ellers havde.

KVIK/Aalestrup fik mere boldbesiddelse men kom egentlig ikke i nærheden af Aars målet, hvorimod Aars havde et par gode chancer. Mønsteret fortsatte i 2. halvleg. Det var mere fysisk end flot spil, og i forsvaret holdt Aars stand og holdt nullet og sikrede sejren.

- Når man kun er foran, kan det blive lidt hektisk. Vores fysiske indsats var fin hele kampen, men vores spil med bolden var ikke okay, det skal vi gøre bedre, siger træner Kristian Skriver. Han var tilfreds med intensiteten men er samtidig overbevist om, at lidt mere kontrol med bolden ville have givet langt mere kontrol med kampen og udløst et mål eller to mere til Aars.

- Vores tekniske niveau og spillet med bolden skal blive bedre, ellers får vi det svært i mange kampe, siger han.

Sejr altid godt

På den positive konto er det svært at se bort fra sejren, og der var også flere unge spillere.

- En sejr i første kamp er jo altid godt og så at spille til nul.

At vi har tre teenagere i startopstillingen er også positivt. Vi har en del unge spillere på vej, og det er godt at se, de kan gøre en forskel, siger Kristian Skriver.

Truppen har været skadesramt op til sæsonstart, også derfor har de yngre spillere fået og grebet chancen.

- Der er da ret mange folk ude med skader. Vi har haft nogle vigtige folk ude i længere tid, så er det godt, vi har de unge, og så er der nogle af de skadede, der kommer tilbage i løbet af foråret, siger Kristian Skriver.

Næste kamp er mod Dronningborg lørdag.

- Det bliver en helt anden opgave mod et godt hold, som har vundet deres to første kampe.

Det kan være en fordel at møde hold, som gerne vil sætte tempo i kampen, ligesom vi vil, siger Kristian Skriver.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"