"She bopshu yeah yeah yeah" i Aars

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 03/03/2020 13:20

AARS: Sanger og guitarist i Big Fat Snake, Anders Blichfeldt, fik hele publikum til både at grine, synge med og vugge med hofterne.

I en stuvende fuld foyer på rådhuset i Aars gav han mandag eftermiddag koncert for et publikum, der var med hele vejen.

Anders Blichfeldt krydrede koncerten med personlige anekdoter, der skabte en god nærhed mellem ham og publikum. Som da han som fem-årig skrålede med på The Beatles' "She bopshu yeah yeah yeah".

- Men sådan er det jo, at vores sprogøre udvikler sig, ved at lytte til det og prøve det selv, sagde han om sin egen oplevelse af "She Loves You" som lille dreng.

Siden 1990 og frem til afskedturnén i 2018 havde Big Fat Snake som målsætning at spille for både dem selv om publikum.

Det var præcist det samme, Anders Blichfeldt lod til at gøre i Aars.

Han morede sig også over anekdoten som sin far og hans banjo.

- Man kan sige meget dårligt om banjoen, men man kan ikke sige nok. Det siges, at en gentleman er én, som kan spille banjo men ikke gør det. Min far var ikke en gentleman, sagde Anders Blichfeldt og fik et kæmpegrin og bifald, inden han kastede sig ud i det næste nummer.

Koncerten var en del af Kulturugen Aha! og var åben for alle.

Der var også et par byrådsmedlemmer med. En af dem var Per Nyborg (K), som meget passende sidder i Kultur- og Fritidsudvalget.

- Det var en super oplevelse. Jeg har hørt ham et par gange før, men det i mandags var noget lidt specielt, også med hans forskellige fortolkninger af sange. Vi diskuterer ofte, hvad der egentlig er kultur, og det var den koncert i høj grad, siger Per Nyborg.

Han benytter lejligheden til at opfordre alle til at benytte sig af de mange tilbud under Kulturugen Aha! resten af ugen.

- Der er masser af forskellige ting at opleve, se og ikke mindst høre. I morgen (onsdag, red.) har vi åbent møde i Kultur- og Fritidsudvalget klokken 12. Det plejer jo at være lukket. Jeg håber, der kommer mange borgere. Jeg var da selv nysgerrig på, hvordan sådan noget foregik, inden jeg kom i byrådet. Det er vores demokrati, man kan se der, og det er jo en stor del af vores kultur, siger Per Nyborg.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"