Af Ture Damtoft, Lørdag, 03/06/2023 17:26

Fodbold Serie 1 Herrer

Aars IK - St Restrup

2 - 0 (1 - 0)

De første råb på Sondrup Park til dagens kamp var mod dommeren, der efter kun 5 minutter hev det røde kort frem og sendte Lasse Jørgensen fra Aars IK i tidligt brusebad.

Tilskuernes vrede mod dommeren var til fulde matchet af Aars træner Kristian Skriver, der ikke mente der overhovedet var gult, og linjevogteren stod og manede til ro.

Heldigvis fik den uforståelige udvisning - forklaring følger - ikke konsekvenser for Aars, der sad på spillet i stort set samtlige 90 minutter og kun lod modstanderne komme til fire-fem afslutninger i løbet af 2. halvleg.

Første mål var et frækt lob af Mikkel Krzyrosiak efter 15 minutter og en god bold fra Frederik Jørgensen, målet til 2 - 0 blev sat ind af indskifter Maxwell Katompwa med assist fra Nikolaj Brokholm efter 80 minutter, og efter en kort periode hvor Aars mandskabet var blevet presset.

Den største spænding i de sidste 10 minutter foregik blandt tilskuerne, der havde mindst et halvt øje på AABs kamp i Superligaen - og den skal der vist ikke skrives mere om her!

Så, i overtiden, en lille katastrofe. Frederik Jørgensen vred om på anklen og måtte udgå. Han forventes ikke at blive klar til næste kamp.

Og for at gøre ondt værre satte dommeren spillet igang uden at lade Aars skifte en mand ind - godt nok var det kun i 30-40 sekunder, men Aars var pludselig to mand i undertal.