Af Ture Damtoft, Fredag, 05/05/2023 13:27

FODBOLD Serie1 Herrer

Højslev Station IF - Aars IK

1 - 3 (1 - 1)

Nul nederlag og en statistik der nu siger 6 - 1 - og det store runde 0 for seks vundne og en uafgjort kamp for Aars Idrætsklub, der for første gang i sæsonen kom bagud, da Højslev Station scorede til 1 - 0 efter 32 minutter.

Føringen holdte til lige før pausen, da Lucas Hagner stak bolden til  - hvem ellers tænker man næsten - Maxwell Katompwa, der scorede sit femte mål i sæsonen til pausestillingen 1 - 1.

Aars tog føringen efter 54 minutter, da Mathias Hjort Poulsen scorede til 1 - 2, og Aars holdte modstanderne fra fadet og scorede selv til resultatet 1 - 3 efter 86 minutter.

Aars scorede flere end to mål for første gang i sæsonen, måske et udtryk for, at offensiven begynder at virke lige så effektivt som defensiven, der kun har lukket to mål ind i 540 minutters fodbold.

19 point og et forspring på seks til Løgstør, der dog har spillet en kamp færre.

Det er måske farligt overhovedet at tænke det, men det begynder at dufte lidt af oprykning til Jyllandsserien.