Stor succes skaber ny kreativ forårsmesse i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 20/03/2019 07:00

Efterårsmesse har skabt grobund for ny messe

AARS: De seneste tre år har Messecenter Vesthimmerland gennemført Kreativ Hobby Weekend i september. Antallet af udstillere og besøgende på denne messe er kun gået en vej - og det er op!

- Vi har derfor besluttet at igangsætte en ny messe i foråret, som vi kalder Kreativ Forårs Hobby, siger Marianne Poulsen, vicedirektør, Messecenter Vesthimmerland.

Messen afvikles i weekenden 6. og 7. april 2019.

- For fire måneder siden lancerede vi den nye messe for de af vores udstillere, der tidligere har deltaget i Kreativ Hobby Weekend om efteråret, og salget af stande er gået helt forrygende - vi kan her en lille måned før messens afvikling melde udsolgt af vores stande, fastslår vicedirektøren.

Kreativ Forårs Hobby bliver dermed på størrelse med messen om efteråret, og dermed bliver en af de helt store messer i Jylland indenfor kreativ hobby.

På Kreativ Forårs Hobby vil der være stande, hvorpå der skabes og sælges kreativitet indenfor udeliv, blomster og haveindretning. Messen vil i stil med efterårsmessen også byde på alt indenfor de traditionelle hobbyområder - fra de feminine hobbyer med perler og garn til de maskuline i beton og træ.

Det kreative er hot

Kreativt hobbyarbejde er altid et hit - og det på alle tider af året. Det skyldes særligt den gør-det-selv tendens, der er i tiden. I dag vil mange gerne dyrke deres egen mad, bygge deres egne møbler og sy deres eget tøj og indrette deres egne haver, blomsterbede og -krukker. Den tendens har banet vejen for det kreative fænomen DIY, som står for Do It Yourself.

DIY er blevet umådeligt populært hos unge mennesker og har bragt husflid tilbage samt introduceret en masse nye hobbyteknikker. Den stigende popularitet kan særligt tilskrives de mange magasiner og blogs, der skriver om tendensen og giver deres læsere sjove og inspirerende ideer til gør-det-selv projekter.

Workshops

- Til Kreativ Forårs Hobby vil flere af vores udstillere indrette deres stande med arbejdende værksteder, hvor de besøgende kan få indblik i det kreative håndværk hos de professionelle udstillere, ligesom der er workshops, som publikum kan deltage i. Vores publikum plejer at være meget begejstrede for de mange forskelligartede og kreative stande, der giver inspiration til mange gør det selv projekter, som fritiden kan anvendes til, lyder det fra Marianne Poulsen.

Den meget store publikumstilstrømning gør naturligvis også udstillerne glade, fordi de kommer i dialog med rigtig mange gæster og potentielle kunder.

- Vi skruer ekstra op for markedsføringen, så vi forventer minimum 4 til 5.000 gæster over weekenden, siger Marianne Poulsen.

- Vi er derfor rigtig glade og stolte over, at det er lykkedes at tiltrække endnu flere udstillere, så vi kan få fyldt begge vores to store udstillingshaller og tilhørende foyer, det samlede udstillingsareal udgør dermed mere end 4.000 kvm, slutter Marianne Poulsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"