Stor tilstrømning til Kulturuge åbning

Af Torsten Hansen, Lørdag, 29/02/2020 15:49

VESTHIMMERLAND: Der var stor interesse for at deltage i åbningen af Kulturugen Aha i Løgstør lørdag middag. Cirka 320 personer mødte op på virksomheden Jeld Win, der agerede mødested.

Efter et par velkomsttaler blev gæsterne delt op i to hold, hvor det ene blev på Jeld Wen, mens det andet gik til nabovirksomheden Logstor.

Begge steder orienterede direktørerne om virksomhederne. Hos Jeld Wen kunne man se deres flotte døre og på Logstor kunne man se en lille smule af produktionen, der hvor arrangementet foregik.

CEO Kim Christensen, Logstor, forklarede om virksomheden ud fra nøgletal, og kom kort efter ind på, at en af medarbejderne kom til ham og sagde, at han havde en god ide og skulle bruge nogle penge.

- Det letteste er ofte at finde en pæn undskyldning. Men da jeg havde hørt hvad Lars Lemvigh foreslog, så kunne jeg godt se, at det var en god ide. Lars mente, at når kulturen kom til os, så skulle vi også sørge for, at kulturen ikke kun var her en dag. Han foreslog, at vi fik malet et stort maleri i hallen. Derfor tog vi fat i kunstneren Birthe Kjærsgaard, sagde Kim Christensen, og kaldte Birthe Kjærsgaard op på den til lejligheden opbyggede scene, der bestod af paller.

- Det var en stor opgave og det værste var, når jeg skulle op på liften for at nå op i toppen. Der er langt op til spidsen, indrømmede Birthe Kjærsgaard, kort før maleriet blev afsløret.

På begge virksomheder var det øvrige kulturelle indslag – musik. Efter en lille koncert byttede de to hold gæster plads, så de kunne opleve den anden virksomhed.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"