Svømmecenteret i Aars bliver færdigt til tiden

Af Ture Damtoft, Fredag, 12/05/2023 12:30

AARS: Projektleder Willy Højer Pedersen er en modig mand, som tør lægge hovedet på blokken og garantere, at det nye svømmecenter i Aars bliver færdigt til tiden i marts 2024.
Godt nok efter den reviderede plan for byggeriet til over 100.000.000 kroner, der oprindeligt skulle stå færdigt til efteråret 2023, men blev forsinket bl.a. pga. af voldsomt stigende priser på materialer og forsinkede leveringer pga. krigen i Ukraine.
Entreprenøren Svend Aage Christiansen A/S (SAAC) og Vesthimmerlands Kommune blev enige om den nye tidsplan, og nu går det planmæssigt og bygningen har taget så meget form, at man kan fornemme, hvor stort det bliver for Aars og dermed også Vesthimmerland at få et svømmecenter, hvor der er plads til alle fra familien i fritiden, skoleelever og konkurrencer.
- Der er ingen forsinkelser i forhold til den reviderede tidsplan. Indenfor den seneste uge har vi fået placeret tagkassetter, betonelementer og spær at limtræ, og bygningen begynder at tage form. Vi har et godt samarbejde mellem grupperne af håndværkere, og har en ryddelig byggeplads. Vi har et ordentligt arbejdsmiljø for at sikre, at folk ikke kommer til skade, og det hele bliver bare mere overskueligt, når der er ryddet op og god orden, siger Willy Højer Pedersen fra (SAAC).
Der er rundvisning på byggeriet torsdag 25. maj og rejsegilde 16. juni.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"