Unge musiktalenter gav den gas i ALFA

Af Ture Damtoft, Mandag, 04/03/2019 11:28

AARS: Det vrimlede med unge mennesker i Vesthimmerlands Musikhus ALFA i søndags, 3. marts. Alle Nordjyllands musiktalenter var samlet omkring en weekend med musik og hyggeligt samvær, der skulle afsluttes med at give den gas på scenen, og så passede det perfekt med timingen i Kulturugen AHA!

68 elever fra ni forskellige talentklasser fra hele Nordjylland samledes i ALFA til to dage med deres talent for musik i centrum.

I tæt samarbejde med Erhvervsskolerne Aars og ALFA var Kulturskolen Vesthimmerland vært, og med alle optrædende på scenen bød skoleleder Kristian Dalgaard velkommen.

- I dag har jeg verdens fedeste job. Deltagerne skal have et kæmpe bifald. Vi har et fantastisk godt samarbejde, når vi er sammen den her ene gang om året. Erhvervsskolerne har gjort det til en forkælelsesoplevelse, og ALFA har givet os et fantastisk rum at arbejde i. De skal begge to have et kæmpe tak, og også tak til alle jer i salen, der har produceret de her unge mennesker, det har i gjort godt, sagde Christian Dalgaard og blev belønnet med latter og klapsalver.

Læs mere i Aars Avis onsdag...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"