Venstre i Aars klar med fem kandidater

Af Thorkil Christensen, Søndag, 07/03/2021 15:02

AARS: Aars Venstre er klar med de første kandidater til kommunalvalget i Vesthimmerland tirsdag, 16. november. Aars Venstrevælgerforening har gennemført et digitalt opstillingsmøde, hvor fem kandidater blev godkendt.

De fem kandidater er Inger Nielsen, nuværende byrådsmedlem og formand for Børne- og Familieudvalget,

Jakob Dyrman, nuværende byrådsmedlem, medlem af Beskæftigelses- og Kultur- og Fritidsudvalget,

Birgitte Sørensen, ny kandidat, og selvstændig erhvervsdrivende med maskinstation, Jakob Ræbild Nørgaard, ny kandidat, strategi- og virksomhedskonsulent ved Landbonord i Fjerritslev,

og Thorkil Christensen, ny kandidat, selvstændig erhvervsdrivende og redaktør af Aars Avis.

På mødet gav de fem en kort præsentation af sig selv og deres politiske mærkesager, og de blev efterfølgende godkendt af opstillingsmødets deltagere.

På grund af Corona-restriktioner blev mødet gennemført digitalt, og med behørig respekt for at afstemning skal være hemmelig, blev der benyttet et særligt digitalt afstemningsmodul. Formand for Aars Venstre, Kristian S. Nielsen udtaler:

- Vi er særdeles glade for at vi allerede nu kan præsentere fem stærke kandidater til kommunevalget i november. Kandidaterne repræsenterer en god blanding af politisk erfaring og nyt gå-på-mod. Det betyder, at vi nu så småt kan komme i gang med de mange aktiviteter, som hører til i en valgkamp. At vi nu har fem kandidater klar, er ikke ensbetydende med at Aars Venstres opstillingsliste er lukket. Der er plads til flere, og det er vores håb, at vi i den kommende tid kan føje flere navne til listen, slutter Kristian S. Nielsen.

 

Kommentarer
Kim Arvedlund

Er der ikke en interesse konflikt, hvis man både er byrådsmedlem og redaktør på den lokale avis?
Men på den anden side, så har byrådet jo helt styr hvad de ønske at formidle til borgerene.
Men alt ting er jo også perfekt i Vesthimmerlands kommune, bare du ikke forventer at kommune er en hjælp og medspiller hvis du kommer i nød, krise eller har den usandsynlige frækhed at have en kronisk lidelse eller børn med specielle behov.
Det er ufatteligt hvordan svage borgere bliver nedprioteret i Vesthimmerlands kommune, med fuld viden fra vores såkaldte folkevalgte, som ikke engang tør/vil indgå i en dialog om samme emne.
Det er da bestemt ikke evner eller menneskesyn der præger vores nuværende byråd eller embedsværket.

aarsadmin

Kære Kim!

Vesthimmerlands Kommune har sin egen presseafdeling, og Aars Avis er en lokalavis uden politisk tilhørsforhold, så jeg ser ingen interessekonflikt.

Hilsen
Thorkil Christensen,
redaktør,
Aars Avis

Kim Arvedlund

At en redaktør på en lokalavis må have sin egen politiske holdning er for mig i orden. Men at man opstiller for et parti til byrådet og samtidig kalder avisen for politisk neutral, den har jeg ikke megen tiltro til (og da slet ikke i dette lille lokalsamfund) Som journalist/redaktør må det da være svært at være objektiv og kritisk, hvis man samtidig har interesser i at værne og bakke om sit parti. Men Aars Avis er selvfølgelig heller ikke kendt for skarp kritik, så måske det går hånd i hånd. Held og lykke fremover

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"