Aars siger nej til sort november

Af Ture Damtoft, Fredag, 03/11/2023 09:16

AARS: Ligesom Halloween har en anden amerikansk opfindelse gået sin sejrsgang i Danmark med Black Fridays tilbudsfeber sidste fredag i november.

I år har adskillige kæder lanceret Black November.

Et skråplan ifølge handelschef i Aars, Jesper Nielsen.

- En hel måned med tilbud vil tage omsætning fra julemåneden. December er jo afgørende for rigtig mange brancher. Det er alfa omega, den går i land, og hvis butikkerne sælger alle varerne på tilbud i november, kan det godt blive en lang december. Jeg synes jo, det bliver et stort tilbudsræs og et skråplan med en hel måned med tilbud. Så hellere nogen få dage med tilbud og masser af aktivitet i løbet af året og en både hyggelig og forhåbentlig travl julemåned, siger Jesper Nielsen.

Han har selv været med til Black Friday som ejer af Expert og har prøvet stormløbet fra kunder, når priserne var banket helt i bund.

- Vi omsatte for en tredjedel af det, vi plejede at omsætte for i december. Det er sjoveere at have det på den ene dag. Det skaber noget energi og lidt spænding både i butikkerne og hos kunderne. I år har vi så Black Weekend i Aars, fordi vi går glip af en weekend i julehandlen, og dem, der har prøvet at have åbent søndag efter Black Friday, har haft succes med, så derfor prøver vi det i år, siger Jesper Nielsen.

Samme weekend er der fakkeloptog og julemanden kommer og tænder det store juletræ. I løbet af de næste weekender er der forskellige juleaktiviteter, og så er der Falcks store juleoptog weekenden før jul.

Det er alle de forskellige aktiviteter, Aars Handel trækker kunderne til byen med.

- Det er klart, vi alle godt kan lide et godt tilbud, men i Aars har vi lige haft Halloween by Night, vi har haft international dag, Fars Dag by Night, så der er mange muligheder for at købe et godt tilbud i løbet af året. Hvis det kun er prisen, man ser på, kan man lige så godt handle på nettet. Vi tror på vores arrangementer og god service for at trække kunder til byen, og så har vi haft pris match med nettet i mange år, siger Jesper Nielsen. 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"