Halloween i Aars torsdag

Af Ture Damtoft, Onsdag, 27/10/2021 09:00

AARS: Halloween By Night er tilbage i Aars for fuld græskar - faktisk 600 af dem.

De kommer til at stå ned ad Himmerlandsgade fra torsdag formiddag, samtidigt med at butikkerne åbner med det, de selv kalder uhyggeligt gode tilbud - kunderne synes nok nærmere, det er meget hyggeligt med gode priser.

- Vi giver den fuld gas og mere. Jeg kan fornamme, at alle glæder sig vildt meget. Måske især dem, som altid er med i optoget. Det er spejderne, amerikanerbilerne, Dance & Stage, der kommer en knallertklub med 15-16 Halloween Puch Maxier og Himmerlands Traktorklub kommer med en overraskelse, hvor der nogen, som bliver maltrakteret, siger formanden for Aars Handel, Jørgen Sørensen. Hele aftenen frem til kl. 22 er der aktiviteter i Himmerlandsgade.

FDF sælger igen Halloween pandekager, der er et kæmpe optog, danseopvisning og ”Nightmares on Church Street” på Aars Skole.

Det er 8. klasse, der står for det for at tjene penge til deres skolerejse - og de skulle have så hårrejsende oplevelser ventende, at gravide og folk med hjerteproblemer eller epilepsi frabedes at deltage.

Mere vil de ikke sige nu, for ellers er det ikke skræmmende nok.

Forhåbentlig bliver både deres mareridt og alle de andre tiltag en succes med masser af besøgende i Aars, nu hvor vi er ved at være ude på den anden side af corona, med forbehold for stigende smittetal.

- Det er virkelig virkelig dejligt at være i gang iden. Jeg fornemmer virkelig, at vi er videre. Folk kommer bare i vildskab til arrangementer, og de vil videre fra corona nu og bare ud og have det sjovt og få et normalt liv igen. Det vil jeg også, og heldigvis er alle i Aars Handel også med på, at nu skal vi give den fuld skrald både til Halloween og bagefter op til julehandlen. Men først er det Halloween, og vi håber selvfølgelig at se nogle tusind gæster, som både kan have det sjovt og få en fed oplevelse, siger Jørgen Sørensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"