Sejr og nederlag til de lokale førstehold

Søndag, 11/04/2010 23:49

Serie 2
Aars IK – Nibe Boldklub: 2-1 (0-1)
Målscorer for Nibe Boldklub: 0-1: Allan Nielsen
Efter 2 udsatte kampe i påsken, var det endelig blevet tid til første turneringskamp for Nibes bedste herreseniorer i serie 2.
Halvlegen igennem havde Nibe klart de fleste og største chancer, uden at det dog udmøntede sig i mål før i 42. minut. Dennis Søndergaard lavede et glimrende genpres på Aars’ banehalvdel og spillede Allan Nielsen fri, så han sikkert kunne bringe Nibe foran med 0-1.
Desværre for Nibe-holdet udlignede Aars allerede efter 2 minutter af 2. halvleg på et hjørnespark, og kampen ændrede så fuldstændig karakter. Nibe-spillerne begyndte at lave mange uprovokerede fejl, og halvvejs i 2. halvleg spiller Aars en bold ned bag Nibes forsvar, hvilket resulterer i scoring til Aars til 2-1. Dette kom Nibe ikke over, og holdet måtte tage hjem fra Aars med nederlag i årets første turneringskamp.
Serie 3
Sebber IF – Nr. Kongerslev: 2-1 (1-0)
Målscorer for Sebber IF: 1-0: Christian Vognsen 2-1: Glenn Gertsen(straffespark)
Sebber tog i mod Nr. Kongerslev på en dejlig solbeskinnet forårsdag, hvor vejret var i direkte kontrast til banen. Denne var tydeligt medtaget af den lange vinter. Derfor var der på forhånd ikke lagt op til poleret pasningsspil og flotte driblinger på Sebber IF’s hjemmebane i Valsted.
Hjemmeholdets Christian Vognsen omsatte en gylden mulighed til en 1-0 føring, som også var stillingen efter dommerens første 45min
I anden halvleg var det forsat et Sebber-hold der styrkemæssigt havde overtaget. Stik mod spil og chancer var det dog alligevel Nr. Kongerslev der kunne score kampens næste mål til 1-1.
Glenn Gertsen scorede senere i kampen sikkert til 2-1 på straffespark.
Sebber IF's andethold i serie 4 tabte lokalopgøret mod Nibe med 3-9.
St. Restrup IF i serie 3 måtte tåle, at deres første turneringskamp endnu en gang blev udsat.
Onsdag bringer Nibe Ais i sin trykte udgave en mere udførlig omtale af begge ovennævnte kampe.