2015 var et godt år for Aars Teater Bio

Tirsdag, 29/12/2015 07:53

Med flere frivillige kan det blive endnu bedre

Af Torsten Hansen
AARS: Endnu er året ikke gjort helt op, men alt tyder på, at 2015 blev et godt år for Aars Teater Bio.
- Hvis der findes gode film vi kan vise, så er det ikke så svært at få folk i biografen, siger formanden for Aars Teater Bio Preben Kyndesen.
Og der har været gode film i 2015. En af dem har været vist hen over julen, nemlig Star Wars VII. Der var fuldt hus til de to første forestillinger, og siden har der været godt fyldt op i den store sal i biografen, når stjernekrigerne har været på lærredet.
De mange film kræver en del frivillige. I dag er der cirka 40 frivillige. De har blandt andet vist børnefilm hver uge i efteråret.
- Det har vist sig at være en succes. Hvis vi kunne overkomme, at holde åben om eftermiddagen, så kunne vi sælge endnu flere billetter, er jeg sikker på, siger Preben Kyndesen.
Han erkender dog, at den nuværende skare af frivillige ikke kan overkomme at holde biografen åben hver eftermiddag.
- Vi er en lille kreds, og vi vil gerne være større, erkender formanden.
Han er overbevist om, at kundegrundlaget er tilstede i Aars for eftermiddagsfilm. Men hvis kunderne skal serviceres, så kræver det flere frivillige.
Selv om regnskabet endnu ikke er gjort op, så vurderer formanden, at året ender med et lille overskud. Det skal ses i sammenhæng med, at biografen nu ejer bygningen, hvor filmene vises. Derfor skal biografen selv betale huslejen. Alt offentligt tilskud er væk.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"