FDFere fra Aars er på opdagelsesrejse

Onsdag, 13/07/2022 08:50

34 fra 10 til 19 år på landslejr i "Den sprudlende sump" ved Ry

AARS: FDF Aars deltager i øjeblikket på FDFs Landslejr 2022 på friluftscenteret Sletten ved Ry. Det sker sammen med 10.000 andre FDFere og udenlandske deltagere.

En landslejr er en stor sommerlejr for alle FDFere i hele landet. Landslejren er et sammensurium af fællesskab, lejrliv, leg med nye og gamle venner, madlavning over bål, lejrbål, andagter, samtaler om tro, fantasifulde aktiviteter, samt oplevelser og stjernestunder.

Landslejren begyndte onsdag, 6. juli og varer 10 dage. FDF Aars deltager med 34 børn i alderen 10 til 19 år og deres frivillige ledere.

Temaet på Landslejren er mod – fordi det kræver mod at være nysgerrig på livet.

FDF Aars er afsted på en eventyrlig opdagelsesrejse til et uopdaget kontinent, der hedder "Coratia". Dette særlige kontinent består af syv landskaber, som udgør de områder som kredsene bor i. FDF Aars bor i "Den sprudlende sump".

Aktiviteter, lejrbål, andagter og gudstjenester er bygget op om denne temaramme, hvor de følger Amelias ekspedition ud for at finde sin forsvundne bedstefar i landet "Coratia". Her kræver det mod at udforske det nye sted.

Landslejren skabes af tusindvis af frivillige voksne med noget på hjerte. Hver og én er en ildsjæl, der bidrager med netop det de brænder for. Alle er frivillige og betaler for at være på landslejr.

Alt på landslejren er velorganiseret så alle kan udforske mulighederne og få lejren til at boble af liv og glæde.

- Lejren slutter fredag, 15. juli, og børnene vender hjem med mange oplevelser i bagagen, oplyser Helle Tindahl Viborg, Aars FDF.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"