Gourmet kaffe til køb af hvidevarer i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 18/05/2022 07:00

Svanekøkkenet og Hvidt & Frit udvider og skilles

AARS: Snart er der kun én butik ved Løgstørvej i Aars, hvor Svanekøkkenet og Hvidt & Frit i nogle år har delt adresse.

De to ejere har valgt at gå hver til sit for at kunne fokusere på, specialisere sig i, og udvide på hver deres område.

Største omvæltning bliver for Hvidt & Frit, der flytter til helt nye lokaler i det tidligere Covid-testcenter på Vestre Boulevard, som får en total makeover.

- Vi har begge brug for mere plads. I vores nye butik får vi langt mere plads til både at udstille varer og give kunderne mulighed for at gøre et godt køb og få et lille pusterum. Der bliver et område, hvor man kan sidde og drikke en kop kaffe og læse nogle brochurer. Det bliver så godt og vores samarbejde med Svanekøkkenet fortsætter, selv om vi rykker i nye lokaler, siger Gregers Haislund, der nu er eneejer af Hvidt & Frit.

Og sortimentet bliver udvidet med den kaffe, der bliver serveret, så kunderne kan købe en pose eller to med hjem.

Butikken er ved at blive indrettet, men midt i flytterodet anes konturerne til en praktisk og overskuelig indretning. Rustikke og godt patinerede murertreller til kaffemaskiner, blendere, elkedler og andet småt springer i øjnene ved indgangen, øerne til opvaskemaskiner og kogeplader er ved at blive bygget, og kontorpladser og serviceskranke er ved at blive bygget op.

- Vi er klar til By Night 2. juni, hvor vi kommer til at køre med priser, der ikke er set før. Der skal være kø udenfor, og vi ruller den røde løber ud, siger Gregers Haislund.

Begge har vækstet

Flytningen kommer efter år med vækst for både Svanekøkkenet og Hvidt & Frit. Derfor er de nuværende lokaler blevet for små, men hvor Hvidt & Frit er klar i nye lokaler om et par uger, vil der gå længere tid for Svanekøkkenet. Der skal bygges om, så der bliver plads til flere udstillingskøkkener, kontorpladser og et større møderum.

- Vi skal have mere plads til at vise vores sortiment; også vores erhvervssortiment. Og jeg glæder mig til holde fokus på specialkøkkener og totalløsninger. Vi er klar til at præsentere en ny butik i løbet af efteråret, siger Rene Hald Hejlskov og understreger, ligesom sin nu tidligere kompagnon, at samarbejdet er en styrke for begge butikker, og at det fortsætter.

Hos Hvidt & Frit er det enkelte hårde hvidevarer og alt tilbehør, kunderne kan finde.

- Det kan være svært lige nu at finde 5000 kr. til en ny vaskemaskine, så vi tilbyder som noget nyt, at man kan betale 119 kroner om måneden til nul i rente og nul i gebyr. Alle kan finde noget andet at spise end to pizzaer en gang om måneden, siger Gregers Haislund.

Med opdelingen og udvidelsen af de to butikker får Aars et par stærkere strenge at spille på, når kunderne skal vælge, hvor køkkener og hvidevarer skal købes.

- Vi får begge et større udvalg og bliver mere attraktive for kunderne. De vil gerne præsenteres for mange ideer, inden de træffer deres valg. Nu får vi så mulighed for at give dem endnu mere inspiration og styrke handelen i Aars, siger Gregers Haislund.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"