Mandag, 19/09/2016 02:48

FODBOLD – Serie 3
Støvring IF - St. Restrup IF: 1-2 (1-1)
Målscorer: 1-1: Christian Montoya, 1-2: Jesper Bolt
St. Restrup IF gæstede lørdag Støvring til et yderst vigtigt opgør i kampen omkring nedrykningspladserne. St. Restrup IF ville med en sejr kunne slå et hul på fem point til Støvring, mens en sejr til Støvring ville åbne bundpladserne endnu mere op her hvor halvdelen af sæsonen er færdigspillet.
St. Restrup-træner, Michel Valdemar, gav sæsondebut til unge Mathias Ellermann samt Søren Førby.
Knap var opgøret fløjtet i gang før Støvring havde bragt sig på 1-0 efter et flot gennemspillet mål, og St. Restrup IF måtte give bolden op på ny. Efter 8 minutter bragte Christian Montoya balance i målregnskabet, da han flot vristede sig fri af Støvring-forsvaret og udplacerede målmanden med sin 1-1 scoring. St. Restrup IF sad på resten af halvlegen, men formåede ikke at score yderligere. Da Støvring ej heller havde den fornødne skarphed foran målet var resultatet helt lige ved pausen; 1-1.
St. Restrup IF fortsatte de gode takter i kampens anden halvleg. Holdet var godt indstillet og forberedt på Støvrings stærke og mindre stærke sider. Efter 72 minutter kom St. Restrup-anfører, Jesper Bolt, først på bolden i Støvrings målfelt og sendte bolden i mål til 1-2. I kampens sidste minutter var Støvring tæt på den udlignende scoring, da de efter et hjørnespark måtte se deres afslutning ramme overliggeren af St. Restrup-målet. Tættere kom Støvring ikke mere i opgøret, og derfor kunne St. Restrup IF, ganske fortjent, efter dommerens sidste fløjt trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene; 1-2.